- szentabrahami.ro

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tea > mono
 


Erősíti az immunrendszert, vagyis a szervezet védekező képességét. Enyhe, középsúlyos megfázás, légúti és húgyúti fertőzés kiegészítő és megelőző kezelésére alkalmas.
Belsőleg:
Megfázás, felső légúti hurut és húgyúti fertőzés kiegészítő és megelőző kezelésére alkalmas.
A hatóanyag, az echinacea  növeli a fehérvérsejtek számát és gyorsítja a falósejtek munkáját, s ezáltal segít a baktériumok elleni védelemben Ezen kívül hatására az immunrendszer több „ölősejtet” hoz létre, amelyek főként a vírusok elleni küzdelemben hatásosak.
A meghűléses betegségek - nátha torokgyulladás, hürghurut - egy részét baktériumok okozzák. Ebben az esetben oki terápiára - antibiotikum adására - van szükség. (tüszős mandulagyulladás esetén a szövődmények veszélye miatt antibiotikum adás okvetlenül indikált.) Ilyenkor a kasvirág-kivonat kiegészítő kezelésként ajánlott. A meghűlések, felső légúti hurutok többségét azonban vírusok okozzák, s ezekre az antibiotikumok nem hatnak, úgyhogy az okot a szervezet immunrendszere küszöböli ki. Ezért a vírusfertőzés legyőzésére a legjobb megoldás az immunrendszer erősítése echináceával.
A megfázásos és influenzás időszakokban a legjobb, ha előrelátóan megerősítjük szervezetünket  kasvirág-kivonattal, de legkésőbb a betegség első tüneteinek jelentkezésekor alkalmazzuk. Kúraszerű (4-8 hetes) alkalmazásra van szükség minden olyan esetben, amikor az immunrendszer gyengülésére utaló jeleket észlelünk. Ilyenek lehetnek az elhúzódó lábadozás, ismételten fellépő betegségek (gyakran megfázó gyermekek, ismételt középfülgyulladás, gyakran fellángoló krónikus hörghurut, ismételten visszatérő hólyaghurut).Székely mezei zsurló tea 20g

1 000 Ft Kosárba
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz