- szentabrahami.ro

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk
 

A “SzentÁbrahámi” gyógynövényes termékek a Kárpát-medence legmagasabb minőségű luxuskivitelezésű  kézműves teái, fűszerei és gyógyhatású készítményei.
Az életerőt és egészséget árasztó portékák
bió- kertből származnak, egy igazi székely család munkájából, az élet és a természet iránt érzett tiszteletéből és hálájából erednek. Munkánk, életfilozófiánk, szeretetünk sugárzik minden teafű- és fűszercsomagban.

Szentábrahámon,
egy csodálatos háromszáz éves nemesi kúria egyhektárnyi kertjében teremnek az illatokban, színekben pompázó gyógy- és fűszernövények. A bió- kertünket két kézi munkával tartjuk gyommentesen, a talajt pedig saját komposzttal és háztáji trágyával dúsítjuk. A termést kézzel szüreteljük, saját magunk által fejlesztett, a nap melegével működő szárítókban szárítjuk, tisztítjuk, majd kézzel csomagoljuk. A gyógynövények levelei és virágai egészben, szármentesen kerülnek becsomagolásra, így maximális a hatóanyagtartalmuk.  Teakeverékeinket a gyógynövények hatóereje szerint válogattuk össze, úgy, hogy íz-, illat- és színvilágban is különlegesek legyenek. Termékeink semmiféle adalékanyagot nem tartalmaznak, kizárólag fűszer- és gyógynövény az alapanyaguk. Fűszerkeverékeink erdélyi uri családok receptjeiből ihletődnek, és nem csupán ízesítenek, de gyógyhatásuk is van, hiszen olyan gyógy- és fűszernövényeket keverünk össze, amelyeknek serkentik az emésztést és támogatják a gyomrot. Egyben arra is törekszünk, hogy régen használt és időközben elfelejtett hagyományos fűszereinket visszahozzunk a ma konyhájába. Wellness termékeink is kimagasló minőségűek, mert kertünk gyógynövényeinek hatóanyagait az ásványi sókban gazdag parajdi sóval, valamint bió tönkölybúza pelyvával keverjük.

 
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz